Producera din egen el med solceller

Från projektering till utförande kopplar vi ihop er solcellsanläggning. Vi arbetar med marknadens alla tillverkare helt enligt önskemål av beställare. Vi bistår med beräkningsunderlag och ansökan om eventuellt bidrag samt ser till att du som kund får en nyckelfärdig lösning. Givetvis servar och underhåller vi även befintliga anläggningar.

Vi på All-elektro installerar många olika typer av solelsanläggningar. Det kan exempelvis vara till privatpersonen som vill ha solceller på sitt tak, men också till företaget som behöver hjälp med solel och kräver en partner som verkligen kan sina saker.

 

Professionell installation av solceller

 

Vi har varit med hela vägen från starten med solceller och kan erbjuda kunnig, säker och effektiv hjälp med planering och installation av din solcellsanläggning. Vi erbjuder professionell hjälp med solcellsinstallationer till både privatpersoner och företag. 

Vi börjar alltid med att tillsammans med dig räkna på vad du kan tjäna på att installera olika stora anläggningar och hjälper dig att komma fram till den optimala lösningen för just dig eller ditt företag. Vi har alla behörigheter och certifikat för att installera el på tak, och gör projektet så enkelt, billigt och effektivt det går med tanke på kvaliteten och hållbarheten. Varmt välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss för projektering och offert

Gör miljön och din plånbok en tjänst genom att investera i solceller. Vi skräddarsyr solcellsanläggningar för villa, företag, lantbruk och brf:er. Fyll i dina uppgifter i formuläret eller ring oss så återkommer en av våra experten inom kort.