Hos oss på All-Elektro får du hjälp med alla typer av elarbeten, från enklare lösningar i hemmet till större system för till exempel belysning eller elbilsladdning. Hos våra anställda finns en samlad bredd i kompetensen som gör att vi alltid kan erbjuda en helhetslösning som täcker alla dina behov. Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och vi ger alla kunder ett bra bemötande och håller alltid hög kvalitet oavsett storlek på uppdraget.

All-Elektro grundades 1971 i Helsingborg och har genom åren hjälpt tusentals kunder i västra Skåne. Vi är ett elföretag som sätter våra kunder i första rummet och är alltid måna om att ge ett gott bemötande från första kontakten.  Vi har hjälpt både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Ängelholm med till exempel dragning av fiber för bredband, porttelefon, elbilsladdning, system för tvättstugebokning och en lång rad andra större och mindre uppdrag. 

Ett elföretag i tiden

Vi är en elfirma med anor, men vi har alltid varit snabba med att lära oss ny teknik, tack vare våra duktiga och nyfikna medarbetare. Som entreprenör inom elbranschen gäller det ju att kunna möta en förändrad efterfrågan allt eftersom tekniken utvecklas. 

Ett exempel är elbilsladdning, där behovet har stigit kraftigt på senare år och där vi i framtiden med största sannolikhet kommer att få se en explosiv utveckling. Vi har redan hjälpt många elbilsägare att installera en laddbox i hemmet, och även installerat större system med laddstationer åt bostadsrättsföreningar och företag. Om du nyligen har eller funderar på att skaffa elbil så ska du kontakta oss för att få hjälp med den optimala laddningslösningen.

Behörig elektriker i Ängelholm

När du behöver hjälp med elen, vare sig det är i hemmet eller på kontoret, är det mycket viktigt att du försäkrar dig om att den som hjälper dig har rätt behörighet. I Sverige är det lag på att alla fasta elinstallationer måste utföras av en behörig elektriker, och det är du som äger bostaden eller lokalen som är ansvarig för detta. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att våra elektriker har alla behörigheter som krävs för att installera el på ett säkert och lagligt sätt. 

Att utföra fasta elinstallationer själv är definitivt inget du ska göra om du inte är behörig elektriker, även om du rent teoretiskt vet hur du ska gå tillväga. Dels finns alltid en risk att något blir fel och att en olycka inträffar, något som är vanligt i hem där de boende installerat el själv. Dessutom så gäller inte din hemförsäkring om en olycka skulle uppstå om du inte kan bevisa att elen dragits av en behörig elektriker. 

Nöjda kunder som blir allt fler

Vårt fokus är alltid hundra procent kundnöjdhet, vilket medför att vi inte anser att vårt jobb är utfört om inte du som kund känner dig helt nöjd med den tjänst vi levererat. Vi tror oss veta att det ger resultat, eftersom vi får många fina omdömen från tidigare kunder, som också rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. Det perfekta sättet att växa för ett företag!

Titta gärna in på vår Facebooksida, där du kan läsa vad tidigare kunder haft för erfarenhet av att anlita oss när de behövt en elektriker i Ängelholm och på andra platser i Skåne. Även på Google finns många fina omdömen.

Elservice med bredd

Några av våra vanligaste uppdrag just nu är dragning av fiber för bredband, större belysningsprojekt, installation av system för porttelefon och bokningssystem för tvättstugor. Våra kunder är inte sällan bostadsrättsföreningar som behöver hjälp av ett företag med bred kompetens inom flera olika områden.

Men våra elektriker utför också många mindre elarbeten hos privatpersoner, som till exempel att dra el till laddbox i garaget, installera tvättmaskin eller spis och liknande uppdrag. För oss är inget jobb för stort eller litet utan du kan alltid känna dig välkommen med din förfrågan när du behöver en elektriker i Ängelholm!

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00