Installation av smarta hem system

 

Smarta hem är ett optimalt sätt att synka alla tekniska prylar så att du lättare kan växla mellan dem. Appar, röststyrning och konfigurering - vi använder avancerade teknologier som KNX för större kommersiella lokaler och Plejd för hem och villor. Vi fixar allt ifrån installation och underhåll av smarta produkter för att bygga ihop den trådlösa tekniken på rätt sätt.

 

Få en bostad som är trevlig att komma hem till

 

Förut var hemautomation något som bara vissa hushåll använde. Idag är det helt annorlunda. I en hektisk vardag gillar de flesta att komma hem till neddragna solskydd under varma sommardagar, få uppvärmda rum under de kyliga vintermånaderna, eller hålla kostnaderna nere tack vare smarta lampor som stängs av och på när du vill oavsett var du är. 

 

Det har alltså ingen betydelse om du är hemma eller sitter på jobbet - med ett enda knapptryck kan du själv reglera belysning, dörröppning eller sätta på/stänga av larmet. Med hemautomation blir din vardag mycket enklare, säkrare och billigare - och din hemmiljö hur trivsam som helst. 

Uppgradera ditt hem och gör det smartare och billigare

 

Tänk dig att komma hem till en bostad som välkomnar dig med perfekt belysning och behaglig temperatur, allt automatiserat efter dina preferenser. Med våra smarta hem lösningar blir det en verklighet. Vi anser att ditt hem bör vara en plats där tekniken arbetar smidigt i bakgrunden för att göra ditt liv enklare och dina energikostnader lägre. Genom att integrera Plejd och KNX-teknologier i våra installationer skapar vi ett intelligent nätverk som kopplar samman alla elektroniska apparater av ditt hem med enbart ett knapptryck. 

Smarta hem system med Plejd

 

Plejd gör ditt hem riktigt intelligent och är de produkter vi på All-Elektro använder specifikt för hus- och villaägare. Tack vare fjärrstyrning och dimmers kan du få en anpassad och smart belysning med smarta lampor och ett totalt integrerat elsystem.

KNX för verksamheter och offentliga lokaler

 

KNX-system är en smarta hem lösning som ofta används i offentliga byggnader och kommerser. Det som är extra bra här är att det resulterar i lägre elkostnader och ett mindre klimatavtryck - något som de flesta verksamheter strävar efter.

 

Praktiskt och tryggare med smarta hem lösningar

 

Utforska de olika aspekterna av smarta hem installationer och upptäck hur varje element skapar en säkrare, bekvämare och mer effektiv livsstil. Här är några exempel på hur ett intelligent hem kan göra livet bättre överlag.

 

  • Inbrottslarm - Skydda ditt hem när du sover eller är bortrest genom aktivering av larm.
  • Smarta brandvarnare - Brandvarnare med smarta sensorer ger tidig detektion för att minimera brandrisken.
  • Smart värmestyrning - Effektiv energihantering för att spara ström samt möjligheten att anpassa temperaturen efter dina behov och vanor.
  • Smart belysning - Skapa rätt atmosfär för olika tillfällen. Belysning i smarta hem ger energibesparing genom att du kontrollerar dina smarta lampor.
  • Automatisk styrning av dörrlås - Enkel och säker åtkomst till ditt hem och möjlighet att övervaka och styra bostadens alla lås på distans.
  • Kameraövervakning med Ai - Avancerad övervakning med AI-teknik för att stoppa obehöriga från intrång i bostaden eller i lokalen.
  • Dörrklocka med inbyggd kamera och röststyrning - Se och kommunicera med besökare direkt från din telefon.

 

Styr ditt smarta hem med din smartphone

 

Det intelligenta med smarta hem lösningar är att systemet går så lätt att styra. Med hjälp av din smartphone kan du sitta på jobbet och släppa in personen utanför dörren. Perfekt när du får en leverans men inte är hemma, eller när dina barn kommer hem från skolan och glömt nycklarna. Du kan ställa in kaffemaskinen så du får nybryggt kaffe lagom tills du vaknar på morgonen och slipper därmed att sätta väckarklockan på väckning fem minuter tidigare. Dina smarta lampor kan ställas in så de lyser en viss tid på dygnet för att avskräcka tjuvar, trots att du inte är hemma. Eller du kan sätta på värmen en halvtimme innan du är hemma från jobbet och stänga av den strax innan du går hemifrån. Enkelt, bekvämt och energieffektivt. 

 

Boka datum för din installation av hemautomation

 

Att boka datum för din installation är det första steget mot att automatisera ditt hem. Det brukar också gå att integrera flera smarta hem system och skapa en skräddarsydd smarta hem lösning i Skåne som passar just dig. Vi installerar smarta hem system i nordvästra Skåne som bland annat Helsingborg, Landskrona och Perstorp. 

Önskar du samtidigt installera larm och säkerhetssystem och göra det till en del av din smarta hem lösning? Det fixar vi!

Boka din tekniker idag! 

Kontakta oss och beskriv ditt ärende så bokar vi en tid!