Vi är förstahandsvalet när du behöver en elektriker i Åstorp! Vi erbjuder hjälp med allt inom el, från enklare fasta installationer i hemmet av till exempel eluttag eller tvättmaskin, till större projekt som laddstationer för elbilar eller dragning av fiberkabel för bostadsrättsföreningar.

All-Elektro grundades redan 1971 i Helsingborg, och våra elektriker har genom åren utfört tusentals elinstallationer runt om i nordvästra Skåne. I Åstorp har vi hjälpt åtskilliga villaägare, företagare och bostadsrättsföreningar med kvalitativa och säkra elarbeten, alltid med fokus på det som blir bäst för kunden och alltid med ett miljötänk i botten.

Vikten av att anlita en behörig elektriker

Enligt lag ska alla fasta elinstallationer, vare sig de utförs i bostäder eller offentliga lokaler, utföras av en behörig elektriker. Anledningen är förstås att felaktiga elinstallationer medför en stor risk för olyckor och skador på människor och egendom, något som tyvärr också varje år inträffar på grund av att alla inte följer elsäkerhetslagen.

Genom att anlita en behörig elektriker försäkrar du dig inte bara om att din elinstallation blir utförd på ett kvalitativt och säkert sätt. Du kan också vara trygg med att din hemförsäkring gäller om en elrelaterad olycka skulle inträffa i hemmet. Att kunna visa att elen dragits av en behörig elektriker är också en stor fördel när du i framtiden vill sälja din bostad.

Kvalitets- och miljöpolicy

När vi utför ett uppdrag följer vi alltid vår kvalitetspolicy, vilket bland annat innebär 2 års garanti på arbetet. Vi ser också alltid till att du får en helhetslösning på det du vill ha utfört, som är utformad för att bli så kostnadseffektiv som möjligt med bibehållen kvalitet. Vi utför egenkontroller både under och efter arbetet och lämnar aldrig ett uppdrag förrän du som kund är helt nöjd.

Vi har riktlinjer för miljöarbetet. Vi väljer alltid de material som har lägst miljöpåverkan, och allt avfall från projektet sorteras och återvinns. När vi behöver köpa in nya tjänstebilar väljer vi alltid det miljövänligaste alternativet.

Din elektriker i Åstorp

Välkommen att kontakta oss när du behöver en elektriker i Åstorp! Med vår bredd, kompetens och erfarenhet har vi möjlighet att hjälpa dig oavsett typ eller storlek på uppdraget, och hos oss får du alltid ett gott bemötande och hjälp med att planera projektet på bästa möjliga sätt. Kika också gärna in på vår Facebooksida och läs med om oss och se vad tidigare kunder haft för erfarenheter av att anlita oss.

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00