Installera laddbox

 

Elbilar är framtiden och med en elbil kommer alltid behov av att installera en laddbox. Villaägare vill ha laddboxar vid uppfarten, företag efterfrågar laddboxar på företagsparkeringen och brf:er vill ge de boende en smart laddlösning så bilen alltid är klar att köra. Vi utför installationer av elbilsladdare både för privat och professionellt bruk så du slipper leta efter en offentlig laddstation. Alltid med de bästa lösningarna och med hållbarhet och miljö i fokus.

 

Vi har nyckelfärdiga lösningar för dina laddboxar

 

Våra certifierade installatörer är experter på installation av 1- och 3 fas laddstationer för elbilar från säkra leverantörer som Garo, Charge Amp, Easee och Schneider. Oavsett om du behöver installation av en enkel elbilsladdare för din villa eller en laddstation med ett flertal laddare för ditt företag, är vi här för att göra monteringen problemfri. Få en laddbox med installation - från projektering och installation till programmering och säkring av hela anläggningen.

 

Är ditt företag eller förening i behov av andra tjänster än endast laddlösningar för elbilar? Vi tar även hand om besiktning av solceller och fiberinstallationer. Fråga oss om du vill veta mer.

 

Installera elbilsladdare med Grön Teknik

Som en extra förmån för våra kunder informerar vi redan här om Grön Teknik-avdraget, ett skattemässigt avdrag för dem som investerar i grön teknik. Med avdraget kan du dra av en del av kostnaderna för installationen av din elbilsladdare vilket gör övergången till hållbar transport ännu mer fördelaktig.

 

 

 

Kvalificerade elektriker sköter din laddbox installation

 

När du väljer All-Elektro kan du vara säker på att din elbilsladdare är installerad på ett professionellt sätt och är redo att användas när du behöver den. För varje installation av elbilsladdare i Skåne får du ut mer om du anlitar våra kvalificerade elektriker som har stor kunskap om just laddstationer och hur de monteras på olika platser. Vi installerar marknadsledande laddboxar snabbt och effektivt och alltid till ett fast pris. Vi erbjuder en komplett helhetslösning och har levererat massor av lyckade installationer av elbilsladdare. 

 

- Fyll i offertförfrågan och få ett pris på att installera laddboxen

- Boka in en tid för installationen

- Vi installerar laddboxen och dubbelkollar att det fungerar

- Börja ladda elbilen smidigt och enkelt

 

Flera laddboxar eller en laddbox med flera uttag?

 

Vi får ofta frågan vilken laddbox som passar bäst. Marknaden har flera olika typer av laddboxar beroende på hur många elbilar som ska dela på laddningen. Som elbilsägare kan du fundera på om du vill ha en laddbox med ett eller två uttag. Det finns för- och nackdelar med båda alternativen, till exempel att installation av flera laddboxar kostar lite mer, dock är själva laddboxen med två uttag generellt dyrare som produkt. Vi kan tillhandahålla flera olika modeller med dubbla uttag, såsom Garo Twin eller Charge Amp Aura.

 

Som företag eller brf som behöver en parkering med många elbilsladdare, kan dubbla uttag passa bättre och det är också ofta det som är det mest populära valet. Speciellt om de boende eller de anställda är många till antalet. Vi hjälper dig gärna med rådgivning kring vilken typ av elbilsladdare och laddbox du behöver. Våra installatörer kan även göra ett platsbesök först och se vilka laddlösningar som skulle fungera bäst.

 

Vikten av lastbalansering

Vid köp av en laddbox måste man även tänka på lastbalansering. Med lastbalansering slipper du få en överbelastad huvudsäkring när du laddar flera bilar på en gång. Den här funktionen mäter strömmen så att den fördelas jämnt när du laddar flera bilar eller samtidigt har andra elektriska apparater igång. 

 

Vi installerar 1 fas till 3 fas elbilsladdare beroende på vad din elbil stödjer.

- 1 fas - Ger en något långsammare laddning och passar därmed elbilar med mindre batteri.

- 3 fas - Laddar i regel snabbare och lämpar sig för framtidens elbilar samt där mycket laddning förekommer.

 

Installation av elbilsladdare i Skåne - Helsingborg, Landskrona och Perstorp

 

All-Elektro sträcker sig över Skåne och betjänar flera städer, inklusive men inte begränsat till Helsingborg, Landskrona och Perstorp. Vår närvaro i hela nordvästra Skåne möjliggör en snabb och effektiv respons på våra kunders behov. Oavsett om du är en privatperson som vill installera en laddbox i ditt garage, en brf som vill erbjuda bra laddningsmöjligheter till sina boende eller ett företag som vill främja miljötänket bland sina anställda, är vi redo att hjälpa dig.

Kontakta oss för projektering och offert!

Så bokar vi en tid för planering av er nya elbilsladdare!