Kontakta oss när du behöver en elektriker i Båstad! Vi är en erfaren elfirma som erbjuder hjälp med alla typer av elservice för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Båstad med omnejd. Genom att anlita en behörig elektriker för dina elinstallationer försäkrar du dig om att jobbet blir utfört på ett lagligt, säkert och kvalitativt sätt, och du minimerar risken för elrelaterade olyckor och skador.

De flesta fasta elinstallationer kräver enligt lag att bli utförda av en behörig elektriker. Behöver du till exempel dra el från din elcentral till ett nytt uttag, eller koppla in en tvättmaskin med fast anslutning, så måste du anlita en elektriker. Den som äger sitt hem är också ansvarig för alla elinstallationer i bostaden och att anlita en elektriker är en bra försäkring mot elrelaterade olyckor i hemmet. Bor du i Båstad är det oss du ska ringa.

Elinstallationer för bostadsrättsföreningar

Vi har hjälpt många bostadsrättsföreningar i Båstad med olika typer av arbeten inom el, tele och data. Laddstationer för elbilar, bokningssystem för tvättstugor, porttelefoner och dragning av fiber för bredband är några typiska exempel på tjänster som kan bli aktuella för en bostadsrättsförening. 

‘Vi hjälper inte bara till med installationen,  utan är med från starten och planerar projektet tillsammans med er så att det blir så kvalitativt och kostnadseffektivt som möjligt.

Ett elsäkert hem - tänk på det här

Det finns en del elrelaterade åtgärder du kan vidta för att göra ditt hem så säkert som möjligt. Till att börja med ska du då och då låta göra en besiktning av elen i din bostad. Ledningar, kontakter och uttag har alltid en begränsad livslängd, och om det var länge sedan elen inspekterades i din bostad, eller om du kanske inte ens vet när det skedde senast, så bör du så snart som möjligt anlita oss för en elbesiktning.

Att installera en jordfelsbrytare är alltid en bra idé, eftersom det gör att strömmen bryts om det skulle bli fel på någon elektrisk apparat. Likaså bör du om du har barn sätta petskydd i alla eluttag, och också se till att det inte saknas glödlampor i armaturer där barnen kan sticka in ett finger. 

Din elektriker i Båstad

Vad du än behöver hjälp med inom el kan du kontakta oss! Vår styrka ligger i den bredd som finns bland våra elektriker, eftersom den gör att vi alltid kan erbjuda en helhetslösning på jobbet. 

Hos oss är du som kund i fokus och du kan vara säker på att få ett gott bemötande från första kontakten, oavsett storlek på jobbet. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan!

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00