Med anor från 1971

 

All-Elektro AB har sedan starten 1971 utfört elinstallationer och elservice till privatpersoner och företag. Vi är det lokala installationsföretaget. Vi arbetar med el, kraft, fiber, automation, elbilsladdning, solceller och dörrautomatik. Vi är idag en arbetsstyrka på 30 talet elektriker, tekniker, projektledare och fortsätter att växa på orterna Helsingborg och Landskrona med omnejd.

 

Vår Vision

Vår vision är att med teknik, miljö och hållbarhet serva våra kunder som är privatpersoner, företag, föreningar och industrier. Fortsätter vår tillväxt i Helsingborg och Landskrona med omnejd och når vårt nästa mål, 50 talet anställda, och tar till oss kompetensen och utveckling inom fler affärsområden.

Historia 

All-Elektro började sin resa på 70-talet då elektriker från den lokala industrin gick samman och startade ett elinstallationsföretag för att serva industrier och fastighetsmarknaden i nordvästra Skåne. Idag närmre 50 år senare har företaget utvecklats till en komplett el och teknik installatör. Verksamheten omfattas numera även av teknikområdena automation, fiber/data , säkerhet/larm/lås, elbilsladd och solel.