Ett företag med anor sedan 1971

All-Elektro startades 1971 av Olle Lundahl, Leif Möller, Hans Sjölin och Rolf Olsson. Företaget har sedan starten präglats av ägarnas höga kompetens inom tillverkningsindustri och frystekniska anläggningar. 1993 tog Hans Sjölin och Rolf Olsson ensamma över verksamheten och drev därefter företaget vidare framgångsrikt. Våren 2011 valde Hans Sjölin och Rolf Olsson att sälja All-Elektro AB till nya ägare som idag driver företaget vidare i samma framgångsrika anda.

Bolagets anor sedan 1971 är idag bevarade med den hantverkstradition yrket innebär. Bolaget är av elsäkerhetsverket godkänd elinstallatör. Specialistområden har tillkommit så som fibersvetsning och fiberblåsning och vi fortsätter att ta till oss ny teknik med fördel för våra kunder.

Vår Vision

Vår vision är att på ett hållbart och miljövänligt vis serva våra kunder inom privatpersoner, fastighet och industri med en större tillväxt i Helsingborg och Landskrona. Vårt nästa mål är 50 talet anställda och att vi tar till oss kompetensen inom fler affärsområden inom el och teknik.

Historia 

All-Elektro började sin resa på 70 talet då ett några elektriker från den lokala industrin i Helsingborg startade ett elinstallationsföretag. Från att ha servat den lokala industrin och fastighetsmarkanden i nordvästra skåne har företaget utvecklats till en komplett leverantör. Inte bara elarbeten omfattas verksamheten idag utan även teknikområden som automation, fiber/data , säkerhet/larm, elbilsladd och solel.