All-Elektro har hjälpt Helsingborgarna med el sedan 1971, och idag har vi bredden och kompetensen att utföra alla typer av elarbeten åt privatpersoner såväl som åt bostadsrättsföreningar, företag och inom industrin. Vi kan också stå till tjänst när du behöver en elektriker akut i Helsingborg med omnejd. För alla typer av hjälp med elservice eller elbesiktning i Helsingborg är vi därför det självklara valet.

Att anlita en elektriker för fasta elinstallationer är ett måste enligt lag, det gäller även alla typer av installationer i hemmet förutom byte av strömbrytare eller eluttag, vilket är tillåtet att göra själv. I övrigt är du som ansvarar för bostaden eller lokalen skyldig att försäkra dig om att den som utför arbetet har den rätta behörigheten. När du anlitar oss för arbetet kan du vara helt säker på att installationen görs av en behörig elektriker.

Regelbunden elbesiktning ger trygghet

Att regelbundet se över elsystemet i sin bostad är en nödvändighet för att få ett säkert hem. Vissa äldre hus i Helsingborg har elinstallationer som inte bytts ut sedan huset byggdes, och detta medför stora risker, eftersom alla material som använts har en begränsad livslängd. Om kopplingar, strömbrytare, eluttag och ledningar är gamla så innebär de en säkerhetsrisk och måste bytas ut.

Vi utför elbesiktningar till alla typer av kunder, och säkerställer att elen är säker. Om det behövs byter vi ut den befintliga elen och kan då också se till att elen blir jordad. Särskilt viktigt är det att inspektera ledningarna för el om du precis flyttat in i ett äldre hus i Helsingborg och inte har några uppgifter om när elen senast setts över. Allra bäst är det förstås att anlita en elektriker för att se över elen redan vid besiktningen, något som tyvärr görs alltför sällan.

Akut elektriker

Ibland behöver man en elektriker akut, till exempel om man fått strömavbrott och det verkar som att felet finns i bostaden. Man kan också vara orolig över något knäpp eller surr från elledningarna och vill ha snabb hjälp att reda ut vad problemet kan vara.

När du behöver en akut elektriker i Helsingborg kan du ringa oss, så skickar vi ut en elektriker till dig så snart som möjligt. När vi åtgärdat felet så gör vi även en genomgång av elen i ditt hus för att försäkra oss om att problemet inte kommer att komma tillbaka. Upptäcker vi något fel på anläggningen så hjälper vi dig att åtgärda det.

Industrielektriker Helsingborg

Vi kan även hjälpa till med arbeten för industrin, till exempel underhåll och service av maskiner och annan elektrisk utrustning, automatisering och liknande. Vi har många företagskunder i Helsingborg och västra Skåne som använder våra tjänster i olika utsträckning. 

Våra erfarna industrielektriker kan hjälpa till både med större och mindre projekt över längre eller kortare tidsperioder. Ibland har man som företagare inom industrin behov av en elektriker under en längre sammanhängande tid. Då kan du, i stället för att anställa en egen elektriker, välja att ta hjälp av oss för projektet enligt överenskommelse.

Din elektriker i Helsingborg

Med vår erfarenhet och lokala förankring är vi det självklara valet när du behöver en elektriker i Helsingborg. I din bostad kan vi hjälpa dig med allt från ett nytt eluttag i sovrummet till laddbox för elbil i garaget. På kontoret kan vi till exempel hjälpa till med planering och installation av nytt belysningssystem eller system för internkommunikation. Bor du i en bostadsrättsförening där ni vill ha hjälp med att installera ett bokningssystem för tvättstugan eller nya porttelefoner är det bara att slå en signal. Vi har den bredd som behövs för att kunna erbjuda helhetslösningar inom de flesta områden när det kommer till el, tele och data i Helsingborg med omnejd.

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00