All-Elektro AB erbjuder ett brett utbud av eltjänster för både privatpersoner och företag i Höganäs med omnejd. Oavsett om du vill ha ett nytt eluttag i sovrummet, eller vill undersöka möjligheterna till elbilsladdning i bostadsrättsföreningen, så är det till oss du ska vända dig.

När det kommer till el är det mycket viktigt att den som utför arbetet är just behörig elinstallatör. Att installera el på egen hand är olagligt, och framför allt medför det stora risker för både liv och egendom att koppla el själv. Våra elektriker är alla auktoriserade av Elsäkerhetsverket och har den kompetens och erfarenhet som behövs för att ge dig bästa möjliga elservice i Höganäs.

Elektriker med anor

All-Elektro startade sin verksamhet redan 1971, och har sedan dess utfört tusentals elentreprenader åt både företag och privatpersoner i hela västra Skåne. Vi har vår bas i Helsingborg men utför ofta jobb i Höganäs och på andra orter i västra Skåne. 

Vi kan erbjuda ellösningar från grunden, där vi tillsammans med dig går igenom precis vad du behöver och vad som blir den smidigaste, säkraste och bästa lösningen. För oss är inget jobb för stort eller för litet och du får alltid ett bra bemötande och service oavsett om du vill ha en ny strömbrytare hemma i lägenheten eller behöver laddstationer för elbilar på företagsparkeringen.

Fokus på kvalitet och miljö

För oss är du som kund i fokus, och vi anser inte att vårt uppdrag är utfört förrän du som anlitat oss känner dig hundra procent nöjd, både med det utförda arbetet och med hur du blivit bemött. I enlighet med vår kvalitetspolicy lämnar vi alltid två års garanti på jobbet, och ser alltid till att du får en helhetslösning utifrån vad du behöver hjälp med.

Miljötänk är också viktigt för oss, vilket bland annat yttrar sig i att vi alltid försöker välja material med så liten miljöpåverkan som möjligt. Allt byggavfall sorteras och återvinns, och vi tar alltid miljöhänsyn när vi köper in nya bilar till vår fordonsflotta.

Solpaneler, elbilsladdning, bredbandsfiber...

Vad du eller ditt företag än behöver hjälp med inom el så levererar vi det du behöver. Det första vi gör när vi får ett uppdrag är att tillsammans med dig som kund gå igenom projektet och se till att jobbet blir så kostnadseffektivt och säkert som möjligt. Vi krånglar aldrig till det i onödan, och planerar jobbet för att det ska gå fort och samtidigt hålla hög kvalitet. 

Vi installerar solpaneler, fiber för bredband, laddboxar för elbilar, bokningssystem för tvättstugor och mycket annat, och vill vara ditt självklara val när du behöver en elektriker i Höganäs. Varmt välkommen att kontakta oss för en offert!

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00