Behöver du en elektriker i Klippan? All-Elektro AB är ett elföretag med mångårig erfarenhet av elbranschen och kan erbjuda säkra och professionella arbeten inom alla typer av eltjänster, som till exempel solceller, laddboxar för elbilar, dragning av fiber med mera.

Självklart hjälper vi också till med vanliga fasta elinstallationer, och vi tar uppdrag åt privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar och företag. Du ska alltid anlita en behörig elektriker när det handlar om fasta elinstallationer, både för din egen säkerhet och naturligtvis också för att det är lag i Sverige på att alla fasta elinstallationer ska utföras av en behörig elinstallatör.

Solel minskar dina elkostnader

Klippan och nordvästra Skåne har utmärkta förutsättningar för solel. Solinstrålningen är hög och med en välplanerad solcellsanläggning på taket kan du täcka en stor del av din årliga elförbrukning bara med hjälp av solen. Solcellspaneler fångar upp solenergin och omvandlar den till el som kan användas i din bostad. Med 30 kvm solceller på taket kan man få ut upp till en fjärdedel av en normalstor villas årsförbrukning av el.

Vi är experter på solel och har hjälpt många skåningar att installera solceller på taket. För oss är varje uppdrag unikt, och vi börjar alltid med en noggrann genomgång av dina förutsättningar för att kunna optimera anläggningen efter de förhållanden som finns hos dig. Vi har sedan alla behörigheter som krävs för att installera solceller på tak.

Laddbox för elbilen

Om du funderar på att köpa en elbil eller en laddhybrid kommer du att behöva en laddbox hemma. Med en laddbox kan din elbil laddas säkert under natten och alltid vara fulladdad på morgonen. Elsäkerhetsverket avråder starkt från att ladda en elbil ur vanliga eluttag, eftersom dessa inte är anpassade för den höga ström under lång tid som uppstår vid laddning av en elbil. En laddbox får ström separat från din elanläggning och känner av om det blir något fel. 

Vi kan även planera och installera laddstationer för bostadsrättsföreningar, ett bra sätt att göra det enklare för medlemmarna att ta steget över till elbil, och samtidigt göra er bostadsrättsförening attraktivare inför framtiden. Hör av er så berättar vi mer!

Din elektriker i Klippan

Behöver du ett nytt eluttag i vardagsrummet, eller vill du ha hjälp med installation av fiber för bredband? Bor du i Klippan är det oss du ska ringa, oavsett om du representerar dig själv som privatperson, din bostadsrättsförening eller ditt företag. Hos oss får du alltid ett trevligt bemötande och säkra elarbeten till ett bra pris. Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00