Så fort något elrelaterat ska göras i bostaden, som är mer komplicerat än att byta säkringar eller en trasig lampa, bör du anlita en behörig elektriker. Bor du i Löddeköpinge är det oss du ska ringa!

All-Elektro AB är ett erfaret elföretag som erbjuder alla typer av tjänster inom elservice, och från vår filial i Landskrona tar vi oss enkelt till dig i Löddeköpinge när du behöver hjälp med elen. 

Brett utbud inom elservice

All-Elektro AB grundades i Helsingborg 1971, och vi har genom åren hjälpt tusentals kunder med elservice. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Löddeköpinge och kan till exempel hjälpa till med installation av porttelefon, bokningssystem för tvättstugor, installation av fiber för bredband, och så klart alla typer av fasta elinstallationer som kan behövas i en bostad eller på ett kontor.

Vi är även experter på solel, och kan hjälpa dig med planering och installation av solceller på taket, ett utmärkt sätt att sänka dina elkostnader betydligt och samtidigt få ett lite mer klimatsmart boende. 

Respekt för el

Generellt gäller att man ska ta det försiktigt med el. Även om det mesta går att läsa sig till på nätet idag så innebär det inte att man ska ge sig på att dra el själv efter att ha sett en video på Youtube. Varje år sker flera olyckor i Sverige, vissa med dödlig utgång, på grund av felaktig hantering av el och felaktiga dragningar i hus. 

Eftersom eldragningar nästan alltid är gömda i väggarna så går det inte att upptäcka om en kabel blir överhettad och då dröjer det inte länge innan det sker en olycka. Vill du vara helt säker ska du alltid anlita en behörig elektriker. Då får du också garanti på jobbet, och din hemförsäkring gäller om en olycka ändå skulle inträffa.

Din elektriker i Löddeköpinge

Vi vill vara det självklara valet när du behöver en elektriker i Löddeköpinge. Vi är ett elföretag som alltid gör allt för våra kunder, oavsett om det gäller enkla frågor om el till stora entreprenader. Hos oss får du alltid ett trevligt bemötande, oberoende av storleken på jobbet, och vi försöker alltid utforma arbetet på enklast möjliga vis utan att krångla till det, så slipper du bli fakturerad för onödiga arbetstimmar.

Bor du i Löddeköpinge med omnejd och behöver hjälp med elservice, tveka inte att kontakta oss. Med oss får du en säker och professionell elinstallation och vi lämnar alltid två års garanti på alla jobb.

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00