Elinstallationer för alla behov hos All-Elektro


Vi på All-Elektro erbjuder expertkompetens inom elinstallation och underhåll av elanläggningar med både svagström och starkström. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov, oavsett om det handlar om att installera belysning, uttag, elpaneler eller mer avancerade system. Det kan omfatta allt från enklare installationer i hemmet till mer komplexa system inom företag och industrier.

 

 

Elinstallationer på svagström- och starkströmsanläggningar


Olika typer av elinstallationer och anläggningar kräver förståelse för säkerhetsrisker, hur kablar ska dras och hur installationerna ska se ut beroende på den dagliga användningen. Att förstå skillnaden mellan starkström och svagström kan verka förvirrande, men låt oss förenkla det för dig. 

 

  • Starkström - Starkström är den typ av elinstallation som du finner i ditt hem, inklusive vägguttag och belysning. Det är den kraftfulla elektriciteten som driver vanliga hushållsapparater.

  • Svagström - Svagström är oftast det du stöter på i ett larminstallation eller passagesystem. Ett praktiskt exempel är när du använder ditt passerkort för att komma in på jobbet. Svagström är nödvändigt för elektroniska system som inte kräver lika mycket kraft som vanliga hushållsapparater.

Säkra elinstallationer som uppfyller kraven


Vem får utföra elinstallationer?  Enligt myndigheterna och lagen ska endast behöriga yrkespersoner göra jobbet. Vi på All-Elektro är ett elinstallationsföretag med certifiering och vi utför elinstallationer som alltid uppfyller krav och standarder på elanläggningar med både svagström och starkström. Vi har bred kompetens att dra kablar som gör att installationer får både längre livslängd och en högre driftsäkerhet.

 

Alltid godkända elinstallationsmaterial


När du planerar att installera ny el i ditt hem är det av yttersta vikt att välja säkra och godkända installationsmaterial. Då transporteras elen korrekt och på ett säkert sätt.
Ibland kan problemet vara så enkelt som en åldrad sladd eller skador från fukt som kanske inte var känt. När vi gör jobbet åt dig kan du vara säker på att vi både arbetar med godkända material samtidigt som vi utför elinstallationerna miljövänligt och hållbart.

 

Ett utdrag ur vårt övriga tjänsteutbud


Hos oss kan du få elinstallationer men också hjälp inom en rad andra områden. Här är ett utdrag av ett fåtal av våra tjänster.

 

  • Smart hem lösningar - Skapa ett intelligent och anpassningsbart hem med våra smarta hem installationer. Kontrollera belysning, temperatur, säkerhetssystem och mycket mer med en enkel knapptryckning eller röstkommando.

 

  • Laddningslösningar för elbilar - Framtidssäkra ditt hem eller företag med våra laddningspunkter för elbilar. Vi installerar säkra och effektiva laddningsstationer för att hålla din elbil redo att rulla.

 

  • Data- och fiber installationer - Få snabb och pålitlig anslutning med våra data- och fiberinstallationer. Oavsett om det är för hemmet eller företaget, skapar vi robusta nätverk för dagens krav och morgondagens teknologi.

 

Säkra elinstallationer i Helsingborg och nordvästra Skåne


Vi är ett elinstallationsföretag i nordvästra Skåne med dess omgivningar. Oavsett var du befinner dig i regionen är vi redo att leverera säkra elinstallationer till både företag, bostadsrättsföreningar och husägare. Du som är privat kund får rot-avdraget som ger dig en nedsatt kostnad på arbetet. 

Boka ett personligt möte eller videosamtal med oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller planera din nästa elinstallation? Behöver du komma till rätta med ett gammalt elfel som tagit alldeles för mycket oro eller gäller projektet nyproduktion? Boka ett personligt möte med en av våra arbetsledare eller välj ett bekvämt videosamtal för att diskutera dina behov och få skräddarsydda lösningar. Du kan även skicka in information om ditt ärende via vårt kontaktformulär.