Sedan sommaren 2016 har All-Elektro AB en filial i Landskrona, en stad som alltid legat oss varmt om hjärtat och där vi utfört många elinstallationer genom åren. I och med etableringen kommer vi närmare många av våra trogna kunder, och vår plan är så klart att växa och att i framtiden vara Landskronabornas självklara val av elektriker både för privatpersoner och företag. Bor du i Landskrona eller har vägarna förbi är du varmt välkommen att boka ett möte och titta förbi våra lokaler på Gubbhögsgatan!

Vi tar uppdrag åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag, och kan hjälpa till med allt inom el, tele, data och automation. Elbilsladdning är ett exempel på ett växande område där vi har stor kunskap och erfarenhet, liksom bredbandsfiber, större belysningsprojekt och mycket annat. 

Ett elföretag med anor

Vi är nyetablerade i Landskrona, men har funnits desto längre i Helsingborg, där All-Elektro grundades redan 1971. Som erfaren aktör i elbranschen har vi lärt oss att den som kan erbjuda ett brett utbud av tjänster har ett stort försprång gentemot konkurrenterna. Vid större uppdrag är det sällan endast en sorts kompetens som krävs, utan snarare en kombination av färdigheter inom el, tele, data och så vidare. 

Här har vi vår största styrka, eftersom vi tack vare våra medarbetares samlade kompetens alltid kan erbjuda våra kunder en helhetslösning, oavsett storlek på uppdraget. För oss är inga jobb för små eller för stora, ena dagen fixar vi ett nytt eluttag hemma hos en privatperson för att nästa dag jobba på en lösning för elbilsladdare åt en bostadsrättsförening.

Akut elektriker i Landskrona

Vår lokala förankring gör också att vi lättare kan rycka ut akut till dig i Landskrona om du till exempel skulle få strömavbrott hemma eller på kontoret. Vi är snabbt på plats och avhjälper felet, och vi gör även en analys av elsystemet för att försäkra oss om att problemen inte kommer tillbaka.

Inspektion av elen i din bostad

För att förhindra plötsliga strömavbrott eller att andra mer allvarliga fel uppstår på elsystemet, så rekommenderar vi alltid att man då och då låter en behörig elektriker besiktiga elen där hemma. Särskilt i villor kan elen ibland vara installerad för väldigt länge sedan, och det är viktigt att tänka på att kopplingar och ledningar alltid har en begränsad livslängd. När materialen blir gamla, varit utsatta för temperaturskillnader, så ökar risken för elolyckor, och en rutinmässig inspektion då och då gör att problem kan åtgärdas i tid.

Vikten av att anlita en behörig elfirma

I Sverige är det lag på att alla fasta elinstallationer ska utföras av en behörig elinstallatör. För att bli behörig elektriker måste man både ha utbildning och praktisk erfarenhet av arbete med el. För dig som kund är det viktigt att du försäkrar dig om att den elektriker som kommer hem till dig verkligen är behörig, eftersom det är du som ytterst är ansvarig för att de elarbeten som sker i ditt hem utförs på ett lagligt sätt.

Din elektriker i Landskrona

Vi är ett elföretag som fokuserar på våra kunder och inte nöjer oss förrän du som kund är helt nöjd och känner att du fått den tjänst du efterfrågat. Vi är måna om att alltid ha ett bra bemötande, oavsett storleken på uppdraget, och jobbar alltid utifrån vår kvalitetspolicy, vilket bland annat innebär två års garanti på utfört arbete och fortlöpande egenkontroller för att försäkra oss om att din elinstallation håller högsta kvalitet.

Låt oss bli ditt förstahandsval när du behöver en elektriker i Landskrona! Oavsett om du behöver hjälp som privatperson, eller representerar din bostadsrättsförening eller företag så kan vi hjälpa till med el, automation, belysning, fiber, elbilsladdning och många andra typer av arbeten. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00