När det kommer till elinstallationer ska du inte chansa, utan alltid låta en behörig och utbildad elektriker utföra jobbet. På så sätt får du en hållbar och säker elinstallation som känns trygg samtidigt som den höjer värdet på din bostad.

När du behöver en elektriker i Bjuv finns vi på All-Elektro bara ett telefonsamtal bort. Genom åren har vi hjälpt många Bjuvsbor med att dra el, installera larm, fiberkabel och solceller, och vi är måna om att alltid ha ett trevligt bemötande och leverera ett väl utfört arbete. Hos oss gillar vi inte att krångla till det i onödan.

När behövs en elektriker?

I Sverige är det lag på att alla fasta elinstallationer måste utföras av en behörig elinstallatör. För att få en auktorisation som elinstallatör av Elsäkerhetsverket krävs både utbildning och praktisk erfarenhet av elinstallationer, så när du anlitar en behörig elektriker kan du vara säker på att du att du får en professionell installation som uppfyller de säkerhetskrav som finns.

Vad är då en fast elinstallation? Ja, det är som namnet antyder en installation som inte enkelt kan kopplas ur, till exempel genom att dra ur en kontakt ur ett vägguttag. Fasta elinstallationer är till exempel dragning av elledning till ett nytt eluttag, installation av tvättmaskin eller spis med fast kontakt och så vidare. Några undantag finns i lagen, till exempel får du byta ut en strömbrytare eller ett eluttag själv om du vet hur du ska gå tillväga. Byta säkringar (proppar) och installera armaturer är också tillåtet. Läs mer på elsäkerhetsverkets hemsida om vilka regler som är gällande.

Din elektriker i Bjuv

Att anlita en behörig elinstallatör gör att du får en garanti på jobbet. Ett professionellt utfört arbete gör också att installationen blir officiell - vilket höjer värdet på din bostad - och att din hemförsäkring gäller. 

På All-Elektro har vi kompetensen och behörigheten för att hjälpa dig med din fasta elinstallation. Vi utför elinstallationer åt både privatpersoner och företag och vårt mål vid varje jobb är en nöjd kund som rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Vi vet att det är det bästa sättet för ett företag att växa och bli större. Hos oss får du alltid ett bra bemötande, och vi ser alltid till att leverera den tjänst du behöver på ett så effektivt sätt som möjligt. Varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med en elinstallation i Bjuv!

Kontakta oss

phone

Helsingborg: 042-29 85 00
Landskrona: 0418-40 36 00