Våra tjänster

 

Elinstallation

Oavsett om du är i behov av akut el-service eller ett planerat projekt bistår All-Elektro dig som kund hela vägen till färdig lösning. Vi utför dagligen installationer i allt från villa till tung industri.

Data/fiber

Vi bygger kompletta datanät i både fiber och koppar. Med hjälp av duktiga tekniker erbjuder vi kundanpassade lösningar för både privatpersoner, flerbostadshus och kontor.

Säkerhet, larm & Lås

Självklart utför vi allt från större larmklassade anläggningar till mindre säkerhetslösningar för privat bruk. Vi har personal som är utbildade på de större förekommande anläggningarna för inbrottslarm, passagesystem, kameror och portelefoni.

Elbilsladdare

Vi installerar alla typer av laddstationer för elbilar, från matning ut till varje laddstation. Vi bistår i arbetet med ansökan om eventuellt bidrag och ser till att du som kund får en nyckelfärdig lösning för ert fordon.

Solceller

Från projektering till utförande kopplar vi ihop er solcellsanläggning. Vi arbetar med marknadens alla tillverkare helt enligt önskemål av beställare. Vi bistår med beräkningsunderlag och ansökan om eventuellt bidrag samt ser till att du som kund får en nyckelfärdig lösning. Givetvis servar och underhåller vi även befintliga anläggningar.

Smarta Hem

Vi utför installationer av så kallade smarta hem lösningar. Oavsett om det är integration av värmesystemet, inbrottslarmet eller lampan på nattduksbordet utför vi jobbet.

Vi arbetar med system så som KNX, Plejd med flera. Har ni en befintlig lösning erbjuder vi en uppgradering mot offert.

Vilka är vi?

All-Elektro är en komplett el och teknikinstallatör med mer än 50 år i branschen.

Vi verkar i hela nordvästra Skåne och har en arbetsstyrka på 30 personer som utgår från Helsingborg och Landskorna.

Vår vision är att på ett hållbart och miljövänligt vis serva våra kunder inom privatpersoner, fastighet och industri med en större tillväxt i Helsingborg och Landskrona. Vårt nästa mål är 50